Tapahtuma: Pelialan koulutus Suomessa

Tervetuloa mukaan keskustelemaan pelialan koulutuksesta Suomessa, kehittämään uutta yhteistyötä ja uusia verkostoja sekä tutustumaan uusiin opetusmateriaaleihin! Seminaari järjestetään 18.3.2022 kello 12.00-15.00

Pelialan koulutus Suomessa -seminaarin tarkoituksena on pohtia yhdessä, miten pelialan koulutusta voidaan kehittää ja mitä ovat yhteistyön mahdollisuudet eri oppilaitosten välillä, esimerkiksi yhteisten opintojaksojen tai opintokokonaisuuksien osalta. Kutsummekin teidät mukaan esittelemään jo tekemäänne yhteistyötä tai miettimään tapoja yhteistyön kehittämiseksi tulevaisuudessa. Myös muut ajankohtaiset puheenvuorot koskien pelialan koulutusta Suomessa ovat erittäin tervetulleita. Tilaisuudessa esitellään avoimesti julkaistuja kandi- ja maisteritason opetusmateriaaleja

Seminaari koostuu ytimekkäistä (noin 15 minuutin) puheenvuoroista ja työpajatyöskentelystä. Voit ilmoittautua mukaan tällä lomakkeella. Ilmoittaudu 11.3.2022 mennessä.

Voit ilmoittautua mukaan:

  • osallistujaksi kuulemaan pelialan uusista avoimista oppimateriaaleista ja yhteistyömahdollisuuksista
  • puhujaksi jakamaan omia kokemuksiasi koulutusyhteistyöstä
  • työpajatyöskentelyyn verkostoitumaan muiden alan kouluttajien kanssa ja ideoimaan yhteistyökuvioita

Seminaari on hybriditapahtuma, mikäli tilanne sen sallii ja järjestetään Jyväskylän Digi & Game Centerissä ja verkossa. 

Seminaarin järjestäjänä toimii GAMEHIGHED-hanke. GAMEHIGHED (2019-2022)  yhdistää neljä eurooppalaista yliopistoa ja pelialan yhdistyksen kolmivuotiseen yhteistyöhön, jossa kehitetään innovatiivisia opetusohjelmia, avoimia koulutusresursseja ja suosituksia pelinkehittäjän uraan johtavaan korkea-asteen koulutukseen. Hanketta rahoittaa Euroopan Unionin Erasmus+-ohjelma. Erasmus +-ohjelma toimii myös tapahtuman rahoittajana.

Lisätietoja: professori Raine Koskimaa, raine.koskimaa@jyu.fi, puh. 040-8405968

Tilaisuuden Facebook-sivu.